Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Voor Vlees/Gevogelte

Gerechten > Gerechten

Vlees/Gevogelte

- Salade van Cantaloupe meloen met serranoham en stukjes mozzarella, basilicum olie en rucola sla (kan ook vegetarisch).

-Krokant gebakken kalfszwezerik met paddenstoelen en diverse slasoorten aangemaakt met sherrydressing.

-Caneloni van komkommer gevuld met tartaar van kalfsvlees
en wasabi / sesam mayonaise.

-Thai Beef salad.

-Serrano ham met mango compote, roquette sla en Sherry siroop.

-Krokant gebakken kalfzwezerik met paddenstoelen en diverse slasoorten aangemaakt met sherrydressing.

-Carpaccio van ossenhaas met aceto balsamico siroop en olijfolie bestrooid met oude kaas.

-Ceasar salad met gerookte kipfilet, krokant spek en Parmezaanse kaas.

-Sushi van ossenhaas en een zoet zuur van komkommer met wasabi en soya saus.

-Salade van Hollandse asperges met een gepocheerd ei en gerookte kipfilet.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Terug

Voorgerechten

Voorgerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu