Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Voor Vis/Schaal/Schelp

Gerechten > Gerechten

Vis/Schelp/Schaal


-Salade van gerookte zalm met een mayonaise van tonijn, ei, Parmezaanse kaas en een caesar dressing.

-Salade met sliptongfilet en remoulade saus.

-Dun gesneden tonijn met fijne Chinese groenten en een warme dressing van soja en sesam .

-Sashimi van tonijn met een komkommer salade en basilicum mayonaise
met gemarineerde Cherrytomaatjes.

-Tartaar van makreel met een frisse salade en gebakken langoustines met een basilicum dressing.

-A la minute gemarineerde zalm met poffertjes van basilicum en een schuim van zwarte peper.

-Gemarineerde tonijn of zalm met granny smith appel, coquille, gel van olmenhorst appelsap en yuzu dressing.

-Salade van witlof met in broodkruim gebakken bātonettes van schol, coquille, serranoham en een witte wijn dressing.

-Zalmtartaar met een bieslooksaus en een gepocheerd hennen ei.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Terug

Voorgerechten

Voorgerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu