Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Tussen Vis/Schaal/Schelp

Gerechten > Gerechten

Vis/Schelp/Schaal


- Heldere garnalenbouillon met Hollandse garnalen en gebakken gambaís.

- Bouillabaisse uit Marseille met diverse vis soorten.

- Kabeljauw met limoenschil in olijfolie bereid, groene asperges en een beurre blanc saus van serranoham.

- Gebakken scampiís met een salade van venkel met een tomaten coulis.

- Cappuccino van Hollandse garnalen.

- Mosselen met pommes mousseline en een emulsie van peterselie en knoflook.

- Soep van asperges met gebakken gambaís.

- Halve kreeftje met een saus van witte wijn.

- Gemarineerde komkommer met dun gesneden coquilles en een warme citroen olie.

- Gelei van rode biet met een zoetzuur van biet en gebakken langoustines.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Tussen

Tussengerechten

Gerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu