Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Na Zoet

Gerechten > Gerechten

Zoet

-Soep van Jenever met frambozen en frambozen sorbet.

-Amandelkorst gevuld met crème Suisse en aardbeien met een siroop van basilicum.

-Crème brulée met vanilleroomijs.

-Chocolade ijs met Amarene kersen en een sabayon van laurier.

-Vanille ijs met mangocompote en vanillesabayon.

-Tarte tatin van appel met vanille roomijs en slagroom.

-Madeleines met gemarineerd rood fruit en sorbet van framboos.

-Aardbeien Romanoff.

-Tiramisu met schuim van tia- Maria en yoghurt sorbet ijs.

-Citrusvruchten met een champagne sabayon.

-Crème brulée van kardemon met yoghurt sorbet.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Terug

Nagerechten

Nagerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu