Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofd Vlees

Gerechten > Gerechten

Vlees


-Gebraden lamsbout met Hollandse asperges en couscous met fijne groenten.

-Gebakken kalfsoester met Hollandse asperges, ratatouille en een saus van vadouvan.

-Gegrilde kalfsentrecôte met aubergine puree en een warme dressing van winterpeen en sinaasappel.

-Gesauteerde Ossenhaas met diverse groenten begeleidt door een saus van Old Amsterdam.

-Gebraiseerde sukadelap met knoflook/sjalottensaus, met mousseline van aardappel en savooiekool.

-Gebraden lamskoteletten met verse doperwten, bospeen, krieltjes en een saus van bonenkruid.

-Gebraden runder entrecotes met rode wijn, sjalotten knoflooksaus.

-Gebakken kalfs rib-eye met gebakken witlof, paddenstoelen en een saus van aceto balsamico.

-Gesauteerde Ossenhaas met diverse groenten begeleidt door een saus van rode wijn en lamellen Old Amsterdam.

-Piccata van varkenshaas met romige spaghetti en Parmezaanse kaas.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Terug

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu