Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofd Vis

Gerechten > Gerechten

Vis/Schelp/Schaal


-In lucifer aardappels gebakken zeebaarsfilet met remoulade saus.

-Gegrilde zeebaars met risotto en een saffraan saus, spinazie en lamellen Parmezaanse kaas.

-Gebakken Heilbotfilet met een saus van Hollandse garnalen, gebakken paksoi, spinazie en fettuccine.

-Gebakken zalmfilets met dillesaus.

-Gebakken kabeljauwfilet met rauwe gemarineerde tonijn en citroen saus, aardappelmouseline en Haricots verts.

-Gegrilde zeebaars met risotto en een warme dressing van rode wijn, spinazie en lamellen Parmezaanse kaas.

-Gebakken schol met stamp van opperdoezen, gebakken spitskool en een bearnaisesaus.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Terug

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu