Koken met Bart


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofd Gevogelte

Gerechten > Gerechten

Gevogelte


-Gebakken piepkuiken, romige saus van gevogelte en basilicum olie, geserveerd met bonne femme garnituur.

-Kipfilet met duxelles van paddenstoelen in bladerdeeg gebakken met een groenten ragout.

-Gebakken parelhoenfilet gevuld met olijven tapenade, romige saus van amandelen en amandel olie, geserveerd met gesmoorde prei en mousseline van Irene aardappel.

-Coq au Vin met een risotto van paddenstoelen en kerrie spitskool.

-Groene curry met kippendijen, bosui, shi-take en wilde rijst.

-Met hoi sin saus gelakte tamme eendenborst met mihoen en een saus van hoi sin en shi-take.

Info

kokenmetbart.nl

Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten

Terug

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Home | Activiteiten | Over Bart | Gerechten | Contact | Overige | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu